Live

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General în dosarul privind protestul din 10 august

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Noi audieri în dosarul privind violenţele de la protestul diasporei. Corneliu Cîrstea, subprefectul Capitalei, este acum în faţa procurorilor de la Parchetul General. Aceştia l-au chemat pentru a da explicaţii în legătură cu intervenţia în forţă a Jandarmeriei la mitingul din 10 august. În acelaşi dosar au mai fost audiaţi până acum prefectul Speranţa Cliseru, primarul general, Gabriela Firea, dar şi viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Corneliu Cârstea s-a prezentat, marţi, la Parchetul General, şi va face o declaraţie în ancheta deschisă după violenţele de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei, scrie News.ro.

El nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Parchetului.

În acest dosar au mai fost audiaţi prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, şi viceprimarul Aurelian Bădulescu.

De asemenea, a fost audiată săptămâna trecută primarul general, Gabriela Firea. Ea a spus că a oferit informaţii despre aspecte administrative din seara protestului din 10 august, dar şi informaţii cu privire la cei care au solicitat autorizarea manifestării.

Aproximativ 800 de plângeri împotriva Jandarmeriei au fost depuse la Parchetul General în urma violenţelor din Piaţa Victoriei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: Domnul Piedone ar trebui să se gândească la un exit, să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei

Sondaj INSCOP. Nicușor Dan rămâne pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei, urmat de Piedone. Ce scor ar obține Firea

Nicușor Dan spune că nu-l va ataca pe Sebastian Burduja, dar cere votul simpatizanților PNL: „Votul pe candidatul 3 e un vot aruncat”

Partenerii noștri