Live

Toader: Există prea multă preocupare faţă de eventuala mea demisie sau demitere

Data publicării:

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a comentat pe Facebook informaţiile privind plecarea sa de la minister, precizând că există viaţă şi după ministeriat.

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Constat faptul că există prea multă preocupare faţă de eventuala mea demisie sau demitere. Există viaţă şi după ministeriat!”, a scris Toader pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar urma să fie schimbat din funcţie dacă nu semnează ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului Penal şi de Procedură Penală, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse politice şi guvernamentale.

Potrivit unor surse G4Media, Toader nu ar fi dispus să-şi pună semnătura pe OUG, mai ales după ce experţii Comisiei Europene au refuzat să-şi dea acordul pe modificările propuse.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alina Gorghiu: Cel mai tânăr consumator român de droguri este un copil de 8 ani

Gorghiu, despre dosarul Mineriadei: „O veche restanță a statului român și a justiției. Avem o obligație pe care sper să ne-o onorăm”

Gorghiu: „După alegerile pentru PE se va constata încă o dată că suntem un popor înțelept. Seducția extremismului e periculoasă”

Tudorel Toader acuză o „monstruoasă coaliție” după pierderea funcţiei de rector al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi

Partenerii noștri