Live

VIDEO. Un bărbat înarmat cu o sabie își căuta soacra în Centrul Vechi al Capitalei

Data actualizării: Data publicării:

Un bărbat de 31 de ani care se plimba duminică seară cu o sabie prin Centrul Vechi al Capitalei a fost prins de polițiștii Poliției Locale a Municipiului București. Potrivit anchetatorilor, acesta își căuta soacra ca să o pedepsească.

Duminică seară, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani din București.

Citește și ”Reîncepe războiul Iohannis - Dragnea. Cine este arma secretă a președintelui”

„Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții. Incidentul a fost raportat de către polițiști Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodată, polițiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani. Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale-Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și... voia să o pedepsească. Cu sabia. După stabilirea identității, N.B.F. a fost condus, împreună cu corpul delict, la Secția 10 a Poliției Române”, precizează Poliția Locală București.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bonă reținută în București după ce ar fi bătut un copil de un an. Părinții micuțului au surprins faptele pe camere

Newsweek România: Printre finanțatorii lui Nicușor Dan este Matei Păun, afacerist pro-rus

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Rutele alternative recomandate de polițiști

Chirurgul din București care a uitat o compresă în corpul unei paciente, iar aceasta a murit, a fost plasat în arest la domiciliu

Partenerii noștri