Live

Locomotiva unui tren încărcat cu combustibil a luat foc în mers în Prahova

Data publicării:

Locomotiva unui tren care tracta 27 de vagoane încărcate cu combustibil a luat foc, sâmbătă dimineaţă, în mers, în apropierea localităţii Pantazi din judeţul Prahova. Incendiul a fost lichidat în urma unei intervenţii care a durat peste o oră, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, garnitura feroviară, formată din locomotivă şi 27 de vagoane încărcate cu benzină şi motorină, se deplasa dinspre localitatea Brazi, acolo unde funcţionează o rafinărie, către Feteşti.

Incendiul la locomotivă a izbucnit în apropierea localităţii Pantazi, focul cuprinzând întreaga locomotivă. Pomperii au reuşit să lichideze incendiul în urma unei intervenţii care a durat peste o oră, fără ca flăcările să se extindă la vagoanele încărcate cu combustibil şi făcă ca vreao persoană să fie rănită.

Locomotiva a fost dusă în Gara de est din Ploieşti. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalaţia electrică a locomotivei. Garnitura feroviară a cărei locomotivă a luat foc este operată de CFR Marfă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Muncitorii au aruncat pietriș în craterul de 18 metri din Slănic. Prefectul susține că nu trebuie extins perimetrul de siguranță

Un primar din Prahova, vizat de două dosare penale de fraudare a alegerilor, candidează din nou

BEJ Prahova i-a admis candidatura lui Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

Șofer filmat în timp ce doboară cu camionul o poartă de gabarit din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă

Partenerii noștri