Live

Nicolae Ciucă a participat la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanukkah la Opera Națională

Data publicării:
Nicolae Ciucă a urat sănătate, bucurie, pace şi prosperitate tuturor comunităţilor evreieşti din România. Sursa foto: Facebook

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a participat marţi seară la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanukkah şi a transmis „cele mai calde urări de sănătate, bucurie, pace şi prosperitate tuturor comunităţilor evreieşti din România”. Președintele PNL a subliniat că „sărbătoarea din acest an este umbrită de tragedia atacurilor grupării teroriste Hamas”.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a participat, marţi seară, la Opera Română, la ceremonia de aprindere a primei lumânări de Hanuka. „Sărbătoarea luminilor” este una din cele mai importante sărbători evreieşti și durează opt zile și opt nopți.

„Hanukkah, sau Sărbătoarea Luminilor, este un simbol al memoriei unui popor greu încercat de-a lungul istoriei. Ea arată întregii lumi că oamenii pot supravieţui şi se pot dezvolta prin curaj şi perseverenţă, prin afirmarea credinţei şi a valorilor comune, care construiesc o identitate culturală proprie”, a scris președintele PNL pe Facebook.

Acesta a subliniat că „sărbătoarea din acest an este umbrită de tragedia atacurilor grupării teroriste Hamas, distrugerile şi victimele umane pe care le-a lăsat în urmă, dar şi de criza ostaticilor pe care a creat-o”.

Liderul PNL a urat celor care ţin această sărbătoare „să le fie luminate viaţa şi căminul, să aibă parte de pace şi bună înţelegere cu restul societăţii în care trăiesc, ca în orice stat democratic şi incluziv”.

„Transmit cele mai calde urări de sănătate, bucurie, pace şi prosperitate tuturor comunităţilor evreieşti din România!”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, după promulgarea legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro: „România trece la o nouă etapă”

Ciolacu și Ciucă îl asigură pe Geoană: Nu schimbăm data prezidențialelor

Rareș Bogdan, către tinerii liberali: Nu aveţi vacanţă. La următoarea vizită la Casa Albă, în Biroul Oval trebuie să stea Nicolae Ciucă

Rareş Bogdan: „Ciucă e singurul candidat pe care îl susținem. Va fi un președinte extrem de necesar pentru România și Europa”

Partenerii noștri