Live

O actriță din România, în lacrimi în timp ce strângea gunoaiele rămase în urma mitingului PSD: „Asta e România lui Dragnea”

Data actualizării: Data publicării:

Peste 100.000 de oameni au fost prezenți, sâmbătă, în Piața Victoriei, la mitingul PSD împotriva „statului paralel”. Aceștia au vrut să-și arate susținerea față de Liviu Dragnea și guvernul condus de Viorica Dăncilă.

În urma lor au rămas munți de gunoaie și pet-uri. Tocmai de aceea, mai multe persoane s-au mobilizat și au ieșit în piața pentru a face curățenie alături de echipele de la salubritate.

Printre ei și Natalie Ester, actriță a Teatrului Evreiesc de Stat, care a început să plângă în timp ce strângea zecile de pet-uri: „Asta e România lui Dragnea, asta e România pe care o vor. Şi a lui Firea. Asta e România PSD-ului. Şi eu nu am de gând să trăiesc în România lor, dar vreau să rămân aici şi să schimb România aşa cum pot. Fiecare ar trebui să facă asta“. Momentul poate fi văzut la minutul 1.50 al filmării postate pe pagina Rezistența TV.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A 17-a ediție a Galei Premiilor Gopo 2023 are loc astăzi. Lia Bugnar şi Marius Manole vor prezenta evenimentul

Oamenii Dimineţii. Ilona Brezoianu şi Marius Manole, despre cum e să fii actor influencer

Oana Pellea, despre animalele ucise și chinuite: Îl rog pe domnul Vela să se gândească la înființarea Poliției animalelor în cadrul MAI

Marius Manole: Luptăm 3 ani în Piața Victoriei și în ziua votului zici că ne ia cineva mințile. Hai, că de data asta am scăpat

Partenerii noștri