Live

O fată de 17 ani şi un bărbat de 24 de ani, găsiţi morţi într-o casă din Mureş

Data actualizării: Data publicării:

Doi tineri din judeţul Mureş au fost găsiţi morţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o locuinţă din satul Mica, iar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Tânăra are urme de violenţă în zona gâtului, iar bărbatul s-ar fi spânzurat, scrie news.ro.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în cursul nopţii, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrnăveni a fost anunţat, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil din comuna Mica  se află o persoană decedată.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea unui procurorul criminalist, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, a precizat IPJ, într-un comunicat de presă.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că între cei doi tineri ar fi izbucnit o ceartă, iar bărbatul ar fi ucis-o pe fată după care s-ar fi spânzurat.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două femei au supraviețuit aceluiași criminal în serie: „Nu m-am rugat să trăiesc, m-am rugat să mor”

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Partenerii noștri