Live

O femeie a încercat să intre în România ascunsă într-o geantă

Data publicării:
Sursa foto: Politia de Frontieră

O femeie din Siria a încercat să intre în România în mod fraudulos, la Punctul de frontieră Curtici, ascunzându-se în bagajul fratelui ei, care este cetățean german, informează Poliția de Frontieră.

În data de 04.02.2024, în jurul orei 05:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

În urma controlulului a fost descoperită, în interiorul genții, o femeie.

Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați. De asemenea, au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Podul Giurgiu - Ruse intră în reparații pe partea bulgărească. Cum se va circula și când vor fi gata lucrările

Copii pe cale să fie scoși din ţară fără documente legale, identificaţi pe aeroport după intrarea României în Air Schengen

Polițiști de frontieră înjunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt căutați

Câți ucraineni au murit încercând să treacă ilegal graniţa pentru a fugi de război. Cele mai multe victime, la frontiera cu România

Partenerii noștri