Live

O Tesla de 50.000 de euro căutată de poliția norvegiană a fost descoperită într-o curte din comuna Marginea

Data publicării:
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au găsit și indisponibilizat un autoturism marca Tesla, în valoare de 52.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia, informează un comunicat al instituției.

În data de 12 noiembrie, polițiști de frontieră au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate. Astfel, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localității Marginea, județul Suceava, a fost identificat un autoturism marca Tesla, înmatriculat în Norvegia.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiști de frontieră înjunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt căutați

Câți ucraineni au murit încercând să treacă ilegal graniţa pentru a fugi de război. Cele mai multe victime, la frontiera cu România

Philip Morris International donează Poliției de Frontieră două drone în valoare de aproape 700,000 USD

România a oprit la frontieră 116 oameni din Rep. Moldova plătiți de Ilan Șor pentru a protesta la București în timpul congresului PPE

Partenerii noștri