Live

Plan roșu de intervenție activat în Dolj, după ce un microbuz s-a răsturnat. Doi oameni au murit

Data actualizării: Data publicării:
Foto: ISU Dolj

Planul roșu a fost activat în județul Dolj. Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Pielești. În urma accidentului, două persoane și-au pierdut viața.

Potrivit ISU Dolj, două persoane au murit, miercuri, în urma accidentului în care a fost implicat un microbuz, în localitatea Pielești. Mașina, în care se aflau 13 persoane s-a răsturnat la marginea șoselei, au anunțat reprezentanții ISU Dolj, citați de Mediafax.

Potrivit aceleiași surse, șase persoane rănite au fost preluate de ambulanțe și transporatate la spital, iar cinci victime au refuzat să fie duse la UPU.

La fața locului au fost mobilizate o mașină de descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Reprezentanții DGSU susțin că, având în vedere numărul pasagerilor, a fost activat Planul roșu de interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Editor web: Alina Popescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident grav în Dolj: Două mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt răniți

Doi fraţi, morţi într-un accident pe DN 65

Accident grav în Dolj: o persoană a murit, alte trei au fost rănite

Partenerii noștri