Live

Ion Iliescu a solicitat urna mobilă și pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale 

Data publicării:

Fostul președinte al României Ion Iliescu va vota duminică, în cel de-al alegerilor prezidenţiale, folosindu-se de urna mobilă, după ce a făcut solicitare către Secția de votare 63 din București, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a solicitat urna mobilă și la primul tur al alegerilor prezidențialelor.

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în cursul anului 2019 la Spitalul Elias din București, din cauza problemelor cardiace. Cel mai recent, fostul președinte al României a fost internat câteva zile în unitatea spitalicească în luna octombrie.

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Editor web: C.T.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

Stroe, întrebat dacă va fi modificată data alegerilor prezidenţiale: „E un subiect pe care îl vom aborda după data de 9 iunie”

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri