Live

Ciolacu: O să am o discuție cu Ponta, să avem o propunere comună de premier

Data actualizării: Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, după demiterea Guvernui Orban prin moțiune de cenzură, că vrea să meargă la Cotroceni cu o propunere comună de premier cu Pro România.

Așteptăm să fim chemați la Cotroceni. O să am o discuție și cu Victor Ponta, să avem o propunere comună de premier”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că demiterea Guvernului Orban este „un pas foarte mare pentru democrație, economie, pentru sănătatea românilor”.

Până acum nu s-a întâmplat să treacă o moțiune cu acest scor, înseamnă că s-au mobilizat mulți colegi. Este un scor impresionant”, a spus el.

Întrebat dacă demiterea Guvernului Orban este un prim pas spre anticipate, Ciolacu a răspuns: „Întotdeauna căderea unui guvern e un pas spre anticipate”.

Șeful PSD a adăugat că nu va vota „niciodată” un nou Guvern Orban.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova să retragă sprijinul politic al lui Ciolacu, după reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

Ciolacu anunță că Executivul va „menține ritmul alert al investițiilor” publice, după o întâlnire cu miniștrii la Palatul Victoria

Clotilde Armand îl atacă pe Ciolacu: „Nu, inteligentule. Vă consider hoți”

Partenerii noștri