Live

Clotilde Armand, replică tăioasă pentru Elena Lasconi: „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească”

Data actualizării: Data publicării:
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1 din București. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, a lansat un atac la adresa colegei sale de partid, primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi. „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a scris Clotilde Armand, sâmbătă, pe Facebook, după ce Lasconi a mărturisit că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018.

„Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Dacă nu înţelegi asta înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, mai spune primarul Sectorului 1.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit, sâmbătă, la Prima TV, că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. 

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi, care a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat „DA”.

Elena Lasconi a fost întrebată dacă acest răspuns nu va stârni critici în rândul votanţilor USR. „Este treaba lor. Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur”, a conchis Lasconi.

 

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

George Tuţă: Clotilde Armand cere tăierea de bani de la şcoli şi spitale pentru a 12-a oară în Consiliul Local

Tinerii pe care nu avem voie să îi dezamăgim

Clotilde Armand îl atacă pe Ciolacu: „Nu, inteligentule. Vă consider hoți”

PSD, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: Nicuşor Dan trebuie să aleagă dacă merge sau nu cu penalii în campanie

Partenerii noștri