Live

Codrin Ștefănescu: "Prea mulți fățarnici și trădători pe metru pătrat. Și unii vor să ne fie Șefi"

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ștefănescu, care candidează la funcția de secretar general PSD la Congresul partidului de sâmbătă, afirmă că există „prea mulţi trădători pe metru pătrat”, dintre care unii vor să fie șefi şi anunță că nu se va supune lor.

"Prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de caracter in preajma noastra. Prea multi fātarnici si prea multi trādātori pe metru pătrat. Si unii dintre acestia chiar vor sa ne fie Sefi ! Sa-i urmam neconditionat si să ne supunem cu piosenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut sa vā zic...", a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general PSD, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Pentru aceeași funcție candidează și actualul purtător de cuvânt al social democraților, Mihai Fifor.

Sâmbătă, 29 mai, PSD urmează să organizeze un Congres extraordinar în care se vor decide funcţiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv şi secretar general.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri