Live

Dacian Cioloș, invitat la DigiFM

Data publicării:

Într-un prim interviu exclusiv acordat unui radio după anunțarea înființării partidului sau, Mișcarea România împreună, Dacian Cioloș vine în studioul DigiFM vinerea aceasta, 20 aprilie, de la ora 11.00, la Oameni de Colecție alături de Cătălin Striblea.

“Vorbim despre trai și despre om. Vorbim despre român și despre România. Facem timp de o oră mai puțină politică și mai multă viață”, ne-a dat “din casa” Cătălin Striblea.

Oameni de Colecție este una dintre cele mai cunoscute emisiuni de la DigiFM, emisiune care aduce atât ascultătorii cât și fanii de pe facebook DigiFM, mai aprope de personalitățile lor preferate. Interviurile sunt realizate de Cătălin Striblea, LIVE în studio DigiFM.

Vorbim despre interviuri în exclusivitate cu personalități, din toate domeniile publice: sport, politică, teatru, film, literatură, publicitate, muzică și TV. Publicul are privilegiul de a sta o oră față în față cu Oameni de colecție, cu oameni care se dezbrăcă de haină PR-ului pentru o vorba sinceră cu Striblea, pe pagina de facebook DigiFM.

Interviul cu Dacian Cioloș, de vinerea aceasta, 20 aprilie, ora 11, se va auzi LIVE, partial, și On Air, la Digi FM și va fi transmis integral pe pagina de Facebook Digi FM, loc de unde Cătălin Striblea va prelua și câteva întrebări venite “din public”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

REPER a depus lista cu candidaţii la europarlamentare la BEC. Câte semnături a strâns partidul lui Cioloş

REPER a atacat OUG-ul de comasare a alegerilor la CCR. Cioloș: Am fost deposedați de Guvernul Ciolacu de dreptul de a ne apăra votul

Dacian Cioloș deschide lista de candidați REPER pentru Parlamentul European

Cioloş i-a făcut plângere penală lui Ciolacu pentru „răul pe care l-a făcut cu bună ştiinţă sau din prostie” în cazul Roşia Montană

Partenerii noștri