Live

Diana Şoşoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă. În Rusia e mai multă democraţie”

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Senatoarea Diana Şoşoacă a anunțat că a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, deoarece ar fi fost bătută. „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”, a mai spus ea.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Ea a mai spus că a depus plângere penală împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

Marți, Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forţa în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat.

Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

„Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?”, a spus ea.

Senatoarea a intrat cu forţa în sală, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a susţinut că „s-a dat ordin să fiu bătută”.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Georgina Rodriguez, acuzată că a uitat de familie după ce l-a cunoscut pe Cristiano: "E nesimțită, acum va afla lumea"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Arafat, reacție după ce Șoșoacă și Neamțu au fost sancționați de CNCD: Rasismul și xenofobia reprezintă o boală terminală a societății

Diana Șoșoacă, amendată pentru discriminare, după ce l-a numit trădător și l-a trimis în țara lui pe Raed Arafat

Joe Biden la un an de la insurecția de la Capitoliul SUA: „Egoul lui Trump a contat mai mult decât democrația americană”

La un an de la asaltul asupra Capitoliului din SUA, americanii rămân divizați. 65 de milioane încă mai cred minciunile lui Trump

Partenerii noștri