Live

Dragnea: Absența lui Adrian Năstase din Parlament, o „eroare impardonabilă”

Data actualizării: Data publicării:

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a criticat echipele celor două camere ale Parlamentului pentru absența fostului premier Adrian Năstase de la ședința solemnă a Parlamentului la aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO.

„Chiar dacă nu este în sală din cauza unei erori impardonabile a staff-ului celor două camere, îl salut pe domnul prim-ministru Adrian Năstase, în mandatul căruia România a fost acceptată în NATO”, a spus Liviu Dragnea, la începutul discursului său.

Pe de altă parte, fostul premier a scris pe blogul său că a primit invitație pentru ședința solemnă, dar prea târziu pentru a o putea onora.

„Astăzi, Parlamentul organizează Ședința Comună Solemnă a Camerei și Senatului dedicată aniversării a 15 ani de la acel moment (aderarea la NATO, n.r.). Ieri m-au sunat mai mulți prieteni pentru a mă întreba dacă am fost invitat. Nu știam nimic. În această dimineață m-am interesat. În final, la ora 12, am primit o invitație pentru ora 14! În aceste condiții, din păcate, nu voi putea participa…”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a fost condamnat la închisoare cu executare, în 2014, în dosarul Trofeul Calității. A fost eliberat condiționat după 7 luni. De asemenea, i s-a interzis, timp de 5 ani, să aleagă sau să fie ales sau să poată ocupa o funcție publică. 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Băsescu: E o clasă politică incompetentă. Comparaţi-l pe Ciolacu cu Năstase, pe Ciucă, nea Nicu, generalul, cu Stolojan

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

20 de ani de la aderarea la NATO. Ciolacu: România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei

Aleksandar Vucici spune că Serbia „nu va adera niciodată NATO”

Partenerii noștri