Dragnea: Absența lui Adrian Năstase din Parlament, o „eroare impardonabilă”

Data actualizării: Data publicării:
adrian nastase facebook

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a criticat echipele celor două camere ale Parlamentului pentru absența fostului premier Adrian Năstase de la ședința solemnă a Parlamentului la aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO.

„Chiar dacă nu este în sală din cauza unei erori impardonabile a staff-ului celor două camere, îl salut pe domnul prim-ministru Adrian Năstase, în mandatul căruia România a fost acceptată în NATO”, a spus Liviu Dragnea, la începutul discursului său.

Pe de altă parte, fostul premier a scris pe blogul său că a primit invitație pentru ședința solemnă, dar prea târziu pentru a o putea onora.

„Astăzi, Parlamentul organizează Ședința Comună Solemnă a Camerei și Senatului dedicată aniversării a 15 ani de la acel moment (aderarea la NATO, n.r.). Ieri m-au sunat mai mulți prieteni pentru a mă întreba dacă am fost invitat. Nu știam nimic. În această dimineață m-am interesat. În final, la ora 12, am primit o invitație pentru ora 14! În aceste condiții, din păcate, nu voi putea participa…”, a scris Adrian Năstase.

Fostul premier a fost condamnat la închisoare cu executare, în 2014, în dosarul Trofeul Calității. A fost eliberat condiționat după 7 luni. De asemenea, i s-a interzis, timp de 5 ani, să aleagă sau să fie ales sau să poată ocupa o funcție publică. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri