Live

Dragnea, despre evaluarea procurorului general: Este total îndreptăţită

Data publicării:

Evaluarea procurorului general Augustin Lazăr este total îndreptăţită, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Dragnea a fost întrebat sâmbătă seară de jurnalişti despre declanşarea, de către ministrul Justiţiei Tudorel Toader, a procedurii de evaluare a activităţii procurorului general Augustin Lazăr. El a spus că din punctul său de vedere, această evaluare este total îndreptăţită.

"Eu cred că este total îndreptăţită evaluarea. O evaluare nu înseamnă neapărat că a greşit. Poate că după evaluare va ieşi <<FB>> (calificativul „Foarte bine”, n.r.)”, a spus Dragnea.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat în 25 august, pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr. În replică, procurorul general afirma că a luat act de declanşarea procedurii de evaluare, dar că tema protocoalelor ”este falsă”.

Sursa: news.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri