Live

K. Iohannis: Nu cred că Orban ar trebui măsurat ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti. E potrivit pentru funcţia de premier

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - Lavinia Cioaca

Ludovic Orban nu ar trebui măsurat ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti, a declarat, luni , preşedintele Klaus Iohannis, care a adăugat că îşi doreşte ca acesta să rămână premier, întrucât este potrivit pentru această funcţie.

„Nu cred că ar trebui măsurat (Ludovic Orban – n.r.) ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti. Știu că există o discuție că ar fi bine să candideze, nu stiu de unde a venit, eu nu cred acest lucru.

Ludovic Orban e foarte potrivit pentru poziţia de premier, eu îmi doresc să rămână pe această poziţie. Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu Orban pentru Primăria Bucureşti”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă îi va cere lui Rareş Bogdan să candideze pentru Primăria Capitalei, preşedintele a răspuns că nu intenţionează să se implice în discuția pentru candidații la primării: „E o temă care trebuie tranșată în partid și numai în partid”.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Klaus Iohannnis de Paște: Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui

Stroe, întrebat dacă va fi modificată data alegerilor prezidenţiale: „E un subiect pe care îl vom aborda după data de 9 iunie”

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau să am sprijinul PNL”

Burduja: Nicușor Dan nu e un om de dialog. Nu răspunde la telefon. Are o atitudine arogantă

Partenerii noștri