K. Iohannis: Nu cred că Orban ar trebui măsurat ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti. E potrivit pentru funcţia de premier

Data actualizării: Data publicării:
orban iohannis inquam photos lavinia cioaca
FOTO: INQUAM PHOTOS - Lavinia Cioaca

Ludovic Orban nu ar trebui măsurat ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti, a declarat, luni , preşedintele Klaus Iohannis, care a adăugat că îşi doreşte ca acesta să rămână premier, întrucât este potrivit pentru această funcţie.

„Nu cred că ar trebui măsurat (Ludovic Orban – n.r.) ca potenţial candidat pentru Primăria Bucureşti. Știu că există o discuție că ar fi bine să candideze, nu stiu de unde a venit, eu nu cred acest lucru.

Ludovic Orban e foarte potrivit pentru poziţia de premier, eu îmi doresc să rămână pe această poziţie. Nu mi s-ar părea util absolut deloc să se meargă pe un scenariu Orban pentru Primăria Bucureşti”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă îi va cere lui Rareş Bogdan să candideze pentru Primăria Capitalei, preşedintele a răspuns că nu intenţionează să se implice în discuția pentru candidații la primării: „E o temă care trebuie tranșată în partid și numai în partid”.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri