Live

Klaus Iohannis, atac la PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea

Data publicării:
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a lansat, joi, un nou atac la adresa PSD, acesta răspunzând social-guvernanților care spun despre el că este „mut”. „Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. De cealaltă parte vine unul și spune că președintele este un mut”, a spus șeful statului, potrivit Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde își lansează cartea, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul limbajului.

„Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, și să le dezbați în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine și acuză politic. Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmație politică. De cealaltă parte vine unul și spune că președintele este un mut. O fi mut, dar cu așa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare și ei îmi răspund jignându-mi persoana? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat, joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu liberalii din Cluj, după care vizitat Primăria Cluj-Napoca, la invitația primarului Emil Boc. La ieșirea din primărie, președintele a mers pe jos prin centrul Clujului până la sala Auditorium Maximum unde a lansat cartea sa, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis și Michelle Yeoh vor fi premiați de Atlantic Council

Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

Partenerii noștri