Live

Liviu Dragnea, către Ponta în 2014: Să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea

Data actualizării: Data publicării:

Conflictul dintre liderul PSD Liviu Dragnea și primarul general al Capitalei Gabriela Firea nu se mai poartă doar în spatele ușilor închise. Cei doi s-au atacat reciproc în public, primarul acuzându-l pe Dragnea că a început o campanie de defăimare la adresa ei și că a încercat să arunce asupra ei vina pentru violențele jandarmilor de la mitingul Diasporei din 10 august.

Citiţi şi:Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

În urmă cu patru ani însă, pe vremea când participa alături de Victor Ponta la o reuniune de campanie din Bacău, Liviu Dragnea îl avertiza pe Ponta să nu intre în conflict cu Firea.

„Îi spuneam și lui Victor: să te ferească Dumnezeu să intri în gura lui Gabi Firea. Eu nu știu ce e avut Băsescu în cap. Nu trebuie să îi fie frică nici de Victor Ponta, nici de PSD, nici de mine, ci de Gabi Firea”, a declarat atunci Liviu Dragnea, potrivit Ziare.com.

Într-o conferință de presă susținută miercuri, Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea că a lansat la adresa ei o „acuzaţie diabolică, transmisă în interiorul şi exteriorul ţării”, conform căreia ea s-ar fi transformat în purtătorul de cuvânt al celor care se opun graţierii şi aministiei, subliniind că acest subiect nu a fost discutat în PSD, ci doar de Liviu Dragnea cu câţiva apropiaţi.

Pe de altă parte, Gabriela Firea și-a reluat acuzațiile potrivit cărora prin violențele de la mitingul din 10 august s-a urmărit, de fapt, să fie compromisă ea ca primar și absolvit Liviu Dragnea, dat fiind că se știe că este apropiată de prefect.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Simonis: Domnul Piedone ar trebui să se gândească la un exit, să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

Partenerii noștri