Live

Liviu Dragnea împlinește 57 de ani, în închisoare. Mesajul de încurajare transmis de PSD Teleorman

Data actualizării: Data publicării:
Liviu Dragnea în libertate. Foto: arhivă InquamPhotos/Octav Ganea

În ziua în care împlinește 57 de ani, Liviu Dragnea mai încearcă o dată să iasă din închisoare. El cere o zi de permisie pentru a merge acasă, iar răspunsul de la conducerea închisorii îl va primi pe 20 noiembrie.

Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a avut câteva ore de speranță că va ieși din închisoare măcar o zi. El a solicitat și ar fi primit o zi de permisie, la începutul lunii noiembrie, însă directorul Penitenciarului Rahova i-a respins cererea.

Propunerea ca Dragnea să aibă permisie de o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde el lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

În acest context, luni dimineață, PSD Teleorman i-a transmis fostului lider al partidului un mesaj de încurajare.

Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA!
Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a organizației județene, alături de două hashtag-uri: „#teleormăneanul_nostru” și „#la_mulți_ani_sănătoși”.

Redactor web: George Costiță

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri