Live

Liviu Dragnea, la Suceava: „Ce am făcut noi?”. Participant la miting: „Nimic”

Data actualizării: Data publicării:

Președintele PSD Liviu Dragnea a avut un schimb de replici cu un participant la mitingul de la Suceava, acolo unde șeful social-democraților a participat la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava, relatează DigiFM

În timpul unui discurs în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România... (AUDIO AICI)

VIDEO AICI:

Liderul PSD a fost întâmpinat la Suceava cu fanfară și cântece populare. Acolo a primit asigurări că mai multe județe din Moldova îl susțin și îl vor chiar președintele țării.

Vinerea trecută, Liviu Dragnea a participat la un alt miting electoral de amploare, în Craiova. Atunci a declarat că ia în calcul o posibilă candidatură la prima funcție în stat, în funcție de cum evoluează situația sa juridică (fiind condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri