Live

Ludovic Orban îl apără pe Ion Ștefan, respins în comisii: A fost emoționat, nu a participat niciodată la o astfel de execuție politică

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook / Ludovic Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban i-a luat apărarea deputatului PNL Ion Ștefan, propus pentru funcția de ministru al Dezvoltării, care a primit aviz negativ după audierile în comisii.

În ceea ce privește pregătirea programului, ideile pe care le-a prezentat, capacitatea de a îndeplini programul de guvernare am încredere deplină în domnia sa. Faptul că a fost emoționat, pentru că nu a participat niciodată la o astfel de execuție politică cum i-a pregătit majoritatea PSD, evident că într-o oarecare măsură l-a afectat”, a spus Ludovic Orban.

Această majoritate din comisiile PSD e majoritatra care l-a învestit pe un ministru care nu a fost în stare să câștige primăria orașului din Bistrița pentru care a candidat, mă refer la dl Suciu (Daniel Suciu, vicepremier), l-a învestit pe dl Stănescu (Paul Stănescu, n.r.) în funcție și ca atare nu acceptă valoarea”, a continuat el.

Ștefan „este un om care a pus pe picioare o afacere care a generat dezvoltare în comunitatea locală, care, prin afacerea pe care a pus-o pe picioare a generat locuri de muncă, a plătit taxe și impozite la bugetul de stat, iar în ceea ce privește povestea casei, recepția lucrării și stabilirea valorii de impozitare trebuia să o facă primăria, prin direcția de taxe și impozite”, a mai spus Orban.

El a adăugat că Ștefan și-a plătit toate impozitele pe care i le-a solicitat primăria și a anunțat că va plăti și taxele majorate.

Declarațiile vin după ce Ștefan a primit aviz negativ în comisiile reunite de administrație, cu 17 voturi pentru și 19 împotrivă. Liberalii susțin că votul a fost unul politic, pentru că PSD are majoritate în cele două comisii reunite.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ludovic Orban, despre rocada candidaților PSD și PNL: Se schimbă ca șosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute

Românul din Suedia cu plăcuțe M...PSD a intrat în politică. Cărui partid s-a alăturat Răzvan Ştefănescu

Ludovic Orban ameninţă Guvernul cu plângere penală dacă va „da liber traseismului politic al aleşilor locali”

Alianța Dreapta Unită îi cere lui Iohannis să facă referendum pentru eliminarea pensiilor speciale odată cu alegerile din 9 iunie

Partenerii noștri