Live

Marcel Ciolacu: Alocăm aproape 600 de milioane de lei pentru sprijinirea fermierilor

Data publicării:
Ciolacu le cere miniștrilor să fie pregătiți pentru discuțiile de săptămâna viitoare despre PNRRCiolacu le cere miniștrilor să fie pregătiți pentru discuțiile de săptămâna viitoare despre PNRR Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul va aproba, joi, alocări de aproape 600 de milioane de lei pentru sprijinirea cultivatorilor de tomate, cartofi şi usturoi românesc, dar şi pentru crescătorii de animale, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

„Mă bucur să văd că ministrul Agriculturii a venit şi în şedinţa de astăzi cu noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, alocăm aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi şi usturoi românesc, dar şi pentru crescătorii de animale. Trebuie să creştem producţia românească şi îl încurajez pe ministrul Barbu să continue să vină cu astfel de soluţii pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate”, a declarat Marcel Ciolacu, în şedinţa Guvernului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Scandal monstru în Vrancea. Fermierii au atacat cu pietre rachetele antigrindină, supărați că nu mai plouă

Ciolacu, despre petrecerea primarului din Sinaia într-o clădire RA-APPS: „O să mă informez”

Ciolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat pentru proxenetism: „Românii au întotdeauna dreptate”

Marcel Ciolacu a vizitat şantierul naval din Brăila: „România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine”

Partenerii noștri