Live

Marcel Ciolacu: Nu exclud ca Mircea Geoană să fie candidatul PSD la prezidențiale

Data publicării:
Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că Mircea Geoană „este un potențial candidat” al partidului la președinția României în 2024. Ciolacu a declarat, la B1TV, că nu vrea să candideze la alegerile din 2024 și că în PSD „s-a închis total că președintele partidului este automat și candidatul la președinție”.

„Mircea Geoană este un potențial candidat. Îmi este foarte greu să accept pe cineva care a plecat din PSD și și-a creat un partid, dar nu exclud acest lucru și nu eu decid. Până acum decideau liderii partidului cine este candidatul, acum nu mai decid ei, decide teritoriul”, a precizat liderul PSD, întrebat despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană din partea PSD.

„Am închis total că președintele partidului este automat și candidatul la președinție. Cine dorește să candideze va intra într-un filtru, se va merge în fiecare organizație, se va vota”, a spus Ciolacu cu privire la cum va fi ales candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă intenționează să candideze, Ciolacu a spus: 

„În acest moment, dacă mâine ar fi alegerile, eu nu m-aș înfige sau nu aș accepta în acest moment să candidez. Pentru că prima provocare pe care o am ar fi cea de prim-ministru. Pe urmă mai vedem.

99,9% nu cred că voi candida la funcția de președinte al României.

Cred că PSD a luat anumite decizii greșite, pentru că dacă nu le-ar fi luat, ar fi câștigat. Deciziile nu au fost cele corecte sau cele așteptate să poți crea o platformă ca un om de stânga să câștige această funcție. Și atunci, trebuie schimbat ceva.

Sunt dispus, împreună cu colegii mei, să găsim cel mai bun candidat”.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Geoană, despre anunțurile lui Macron: NATO nu are nicio intenție să trimită trupe în Ucraina. Nu există discuții în acest sens

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, este invitat la Digi24, de la ora 18.00

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Partenerii noștri