Live

Galerie Foto „Mica unire” a politicienilor de la București. Puterea și Opoziția au intrat în horă de Ziua Principatelor Române

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan dansează în horă la ceremonia de depunere de coroane de flori la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Dealul Patriarhiei Române. Foto: Inquam Photos/ Saul Pop

Politicieni din Coaliție dar și din Opoziție s-au întâlnit de Ziua Unirii Principatelor Române, cunoscută și sub numele de „Mica Unire” de la 1859, în Parcul Carol din București, la Mormântul Ostașului Necunoscut, unde președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu au ținut discursuri. Politicieni din PSD, PNL, USR, dar și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, au depus coroane de flori și au dansat în horă pe Dealul Patriarhiei, la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Senatorii Robert Cazanciuc (PSD) și Sorin Cîmpeanu (PNL) au intrat în horă cu alți simpatizanți și membrii de partid.

Din Opoziție a fost prezent și senatorul USR Ștefan Pălărie.

De asemenea, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a intrat și el în horă.

Însă la evenimentele de la București nu au fost prezenți și ceilalți lideri politici importanți. Preşedintele PNL și al Senatului Nicolae Ciucă, precum și liderii principalelor partide de opoziţie – George Simion (AUR), Cătălin Drulă (USR), Ludovic Orban (Forța Dreptei), Eugen Tomac (PMP) - s-au aflat la Iaşi.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu și liderii PSD din Buzău, în campanie la sat. Politicienii au participat la o serbare câmpenească pe stadionul „Luceafărul”

Iohannis a primit premiul Distinguished International Leadership: SUA nu au un aliat mai bun decât România

Rareş Bogdan spune că PNL se bate pentru primul loc la alegerile de pe 9 iunie. „Noi putem lua 27, 28, 29, 30%”

Crin Antonescu, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: „Este ceva așa, un pic pe gustul nostru de intrigă și iubire”

Partenerii noștri