Live

Ministrul Familiei, rugăciune pentru prima zi de școală: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută elevilor să treacă cu bine acest an școlar”

Data publicării:
Natalia Intotero, ministrul Familiei. Foto: Facebook

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a transmis luni, în prima zi de școală, un mesaj în care se roagă pentru ca elevii „să treacă cu bine acest nou an școlar”.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută tuturor elevilor să treacă cu bine acest nou an școlar ce se începe în această zi. Cel ce ne-ai cerut să fim înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii, luminează cugetele elevilor să învețe ceea ce trebuie, ca să fie bine pregătiţi pentru viaţa care ii aşteaptă. Amin”, a scris Natalia Intotero luni într-o postare pe Facebook, urându-le elevilor succes în noul an școlar.

Ea apare într-o fotografie îmbrăcată în costum național, ținând un copil în brațe.

Natalia Intotero a ajuns ministrul Familiei în Guvernul Ciolacu după ce Gabriela Firea, fosta deținătoare a portofoliului, și-a dat demisia în scandalul azilelor groazei.

Ea a depus jurământul pe 19 iulie, împreună cu Simona Bucura-Oprescu, care l-a înlocuit pe Marius Budăi la Ministerul Muncii, după ce și acesta a renunțat la fotoliu în același scandal.

Editor : Bogdan Păcurar

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Florin Răducioiu a spus totul. A descoperit cu un detectiv particular că este înșelat! Ce a urmat: ”Le tăia de gelozie”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Intotero: Trebuie modificată legislația ca părinții dependenților de droguri peste 18 ani să îi poată interna în centre de tratament

Caz șocant în Gorj. Un copil ar fi fost vândut în Germania pentru 8.000 de lei. DIICOT a deschis dosar penal pentru trafic de minori

Ministrul Familiei spune că Boloş nu îi mai răspunde la telefon din octombrie şi că a tăiat finanţările unor proiecte

Ciolacu: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. S-a clocit şi s-a organizat tot acel atac

Partenerii noștri