Ministrul Familiei, rugăciune pentru prima zi de școală: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută elevilor să treacă cu bine acest an școlar”

Data publicării:
natalia intotero in costum popular da mana cu un preot
Natalia Intotero, ministrul Familiei. Foto: Facebook

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a transmis luni, în prima zi de școală, un mesaj în care se roagă pentru ca elevii „să treacă cu bine acest nou an școlar”.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută tuturor elevilor să treacă cu bine acest nou an școlar ce se începe în această zi. Cel ce ne-ai cerut să fim înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii, luminează cugetele elevilor să învețe ceea ce trebuie, ca să fie bine pregătiţi pentru viaţa care ii aşteaptă. Amin”, a scris Natalia Intotero luni într-o postare pe Facebook, urându-le elevilor succes în noul an școlar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea apare într-o fotografie îmbrăcată în costum național, ținând un copil în brațe.

Natalia Intotero a ajuns ministrul Familiei în Guvernul Ciolacu după ce Gabriela Firea, fosta deținătoare a portofoliului, și-a dat demisia în scandalul azilelor groazei.

Ea a depus jurământul pe 19 iulie, împreună cu Simona Bucura-Oprescu, care l-a înlocuit pe Marius Budăi la Ministerul Muncii, după ce și acesta a renunțat la fotoliu în același scandal.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri