Live

Negoiță, întrebat despre Dăncilă: „Mama mea e o persoană pe care o respect foarte mult, dar nu aș pune-o niciodată prim-ministru”

Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dăncilă în Parlament Foto: George Călin / Inquam Photos

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, suspendat pentru 6 luni din PSD, vine cu noi critici la adresa premierului Viorica Dăncilă. Negoiță vorbește despre decizii greșite și „prearanjate” care se iau în continuare în PSD.

Întrebat cum a perceput schimbarea Vioricăi Dăncilă după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare, Robert Negoiță a spus: „Nu a fost pusă în această poziție pentru a face ceva. Trebuie să ai o experiență. Să fi condus ceva in viață”.

Mama mea e o persoană pe care o respect foarte mult. Eu sunt un om foarte sincer și corect. E un om de o desebită calitate, dar nu aș pune-o niciodată prim-ministru, și cu atât mai mult altceva. Cred că trebuie să ai niște competențe, mai ales situația în care e azi România, merge economia, nu datorită conducerii, ci a mediului economic. Nu simt că acest trend va continua multă vreme și asta din cauza prea multor decizii greșite care s-au luat și cred că se iau. Noi, chestiunile, aceste aspecte nu se discută în mod real în partid. Ele vin deja prearanjate și asta ne-am obișnuit cu ele de la profesorul dânsei, domnul Dragnea. Adică deciziile referitoare la guvernare, importante pentru țară din activitatea guvernamentală și din Parlament - nu se prea discută chestiunile acestea. Am încercat să abordez aceste teme și s-a schimbat discuția foarte rapid, ca și cum nu aș fi zis nimic”, a spus Robert Negoiță la Digi24.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri