Live

Olguţa Vasilescu dezvăluie ce i-a spus, de fapt, Dragnea, înainte de propunerea către Iohannis

Data publicării:

Fostul ministru Olguţa Vasilescu a subliniat încă în dată, la Digi24, că a plecat de bunăvoie de la conducerea Ministerului Muncii. Totodată, ea a respins informaţiile apărute în spaţiul public că s-ar fi certat cu liderul partidului, Liviu Dragnea, şi că situaţia ei i-ar fi favorabilă acestuia.

„Nu am cunoştinţă de asemenea lucruri pe care le văd în spațiul public. S-a aruncat că m-am certat cu Dragnea într-o zi de vineri. Nici măcar telefonic nu am vorbit în ziua respectivă, nu am avut niciodată o dispută cu Dragnea. Cea care a solicit mutarea pe un alt post de ministru am fost chiar eu. Dragnea m-a avertizat atunci: am mai mers cu tine o dată la Cotroceni pentru mandatul de premier și am știut că va fi un refuz din partea preşedintelui. E foarte posib să fie un refuz și în ceea ce te priveşte la un alt minister.

Mi-am asumat acest lucru. În condiţiile în care am finalizat programul de guvernare pe care l-am avut până în 2020, în sensul că toată partea de legislaţie e pusă la punct, acum trebuie urmărită doar implementarea de noul ministru. Eram convinsă că eram capabilă să conduc un minister ca cel al Transporturilor, măcar că vin dintr-un oraş care a fost pe locul 1 la absorbția de fonduri europene și cu foarte multe investiții”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Ea a adăugat că nu are regrete că a plecat de la conducerea Ministerului Muncii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Turcia îl sprijină pe Mark Rutte pentru șefia NATO

România trimite un nou pachet de ajutor umanitar în valoare de milioane de lei în Fâșia Gaza

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Veteranilor de Război: „Respect etern eroilor noștri veterani!”

Pedro Sanchez a decis să nu demisioneze. Zeci de mii de spanioli i-au cerut, în stradă, să nu plece din funcția de prim-ministru

Partenerii noștri