Live

Olguța Vasilescu va fi consilier al premierului Viorica Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu va fi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit, într-o conferință de presă, despre drumul expres Pitești Craiova care, în opinia sa, „e obligatoriu să se realizeze”. De acest proiect se va ocupa Lia Olguța Vasilescu.

Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, a spus Liviu Dragnea.

Lia Olguța Vasilescu a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis atât pentru funcția de ministru al Transporturilor, cât și pentru cea de ministru al Dezvoltării. 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Campania de Paște. Cum i-au anulat PSD și PNL târgul lui Nicușor Dan. Craiova o ține într-o petrecere până la alegeri

Drulă: Am văzut câteva din emisiunile lui Dragnea. Mi-au plăcut vreo două reţete, dar s-a stricat emisiunea când a vorbit de politică

Cristian Ghinea a depus plângere la DNA împotriva deciziei de clasare a dosarului „BMW-uri pentru Poliție”

Partenerii noștri