Live

Partidul lui Ponta, invitat în grupul social-democraţilor, cât şi în cel al lui Macron

Data actualizării: Data publicării:

Victor Ponta anunţă că partidul său a fost invitat să facă parte atât din grupul social-democraţilor, cât şi din cel nou format de ALDE, En Marche şi USR-PLUS din Parlamentul European şi că la Bruxelles a discutat cu liderul USR Dan Barna, dar şi cu mulţi reprezentanţi ai PNL şi PSD.

„Azi am participat la Bruxelles la discuțiile oficiale cu reprezentanții Grupului Social Democrat și cu cei ai Noului Grup ProEuropa format din Liberali, Democrați și En Marche (partidul președintelui Franței, Emmanuel Macron - n.red.). Am mulțumit ambelor Grupuri pentru invitația de a activa în cadrul acestor două familii politice europene importante. Urmează să decidem în cel mai scurt timp ce este mai bine pentru România și pentru PRO România”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El acuză faptul că „adevărații SECURIȘTI au arătat la televizor o poză de la o cafenea din interiorul Parlamentului European” în care se află alături de liderul USR Dan Barna.

„Fac precizarea că exact la aceeași masa am avut discuții cu mulți alți reprezentanți ai PSD și PNL, dar securiștii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propagandă și minciuni, noi considerăm că în Europa suntem toți români și trebuie să luptăm împreună pentru binele României! Bine că suntem în Europa unde oamenii au dialog - nu în Uniunea Sovietică unde se cred unii!”, adaugă Ponta.

„Dacă vreți poze «picante» vă dau eu poza din momentul în care m-am întâlnit cu Traian Băsescu la intrarea în Parlamentul European! Este chiar haioasă! Vreți Securiștilor?”, a mai scris Victor Ponta.

Fotografia la care face referire Victor Ponta a fost difuzată de Antena 3.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Victor Ponta a dat statul român în judecată, inclusiv DNA și procurorul care l-a trimis în judecată în dosarul Turceni - Rovinari

Giorgia Meloni și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare: „Să trimitem stânga în opoziție”

"Foloseşte-ţi votul": Parlamentul European a lansat clipul electoral prin care cheamă cetățenii UE să voteze la alegerile europene

Eurodeputații au revizuit politica agricolă. Fermele mici, exceptate de la controale şi sancţiuni pentru nerespectarea unor norme

Partenerii noștri