Live

Provocarea lui Marcel Ciolacu pentru PNL: Să demonstreze că nu e mascaradă, să voteze la vedere

Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, sâmbătă seara, o provocare liberalilor pentru ziua votului de învestire a Guvernului Florin Cîțu: „Să demonstreze că nu e mascaradă, joi să voteze la vedere”, spune social-democratul.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, sâmbătă, la România TV, că ceea ce fac PNL și președintele Klaus Iohannis este o „mascaradă” și pentru a demonstra că el nu are dreptate, joi, în ziua votului de învestire a Guvernului Cîțu, ar trebui să voteze la vedere, potrivit Mediafax.

PNL să demonstreze că nu este o mascaradă tot ceea ce face împreună cu președintele Iohannis, joi, să voteze la vedere. Să vedem că își susține, în sprijinul legii și a deciziei CCR. Că-și susțin candidatul pentru funcția de prim-ministru”, a spus Ciolacu.

Potrivit acestuia, PSD va fi prezent în sala de plen, alături de toate forțele politice care au anunțat că vor participa la votul de învestire.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Burduja: Nicușor Dan nu e un om de dialog. Nu răspunde la telefon. Are o atitudine arogantă

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Partenerii noștri