Live

Raluca Turcan: PNL va fi alături de Klaus Iohannis

Data publicării:

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan spune că anunţul candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al acestuia de a lupta pentru o Românie europeană, iar PNL va fi alături de şeful statului, relatează News.ro.

„Anunţul candidaturii pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al Preşedintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Românie europeană. Din păcate, tocmai în anul Centenarului, democraţia din România este grav pusă în pericol de o guvernare care distruge legi şi instituţii pentru a servi interesele infractorilor”, scrie Turcan pe Facebook.

Raluca Turcan precizează că „Partidul National Liberal va fi alături de preşedintele Iohannis în prima linie a luptei pentru o Românie europeană”.

„România nu poate fi confiscată de infractorii care simt nevoia să îşi ceară scuze puşcăriaşilor”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, la Cluj: Cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au ajuns la acest nivel

Nicolae Ciucă: Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României

Iohannis și Ciolacu condamnă „actele extremiste” după ce premierul slovac Robert Fico a fost împușcat: „Nu au nicio justificare”

Turcan le promite creșteri de salarii sindicaliştilor din cultură care au anunțat că nu participă la „Noaptea Muzeelor”

Partenerii noștri