Raluca Turcan: PNL va fi alături de Klaus Iohannis

Data publicării:
raluca turcan fb-1

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan spune că anunţul candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al acestuia de a lupta pentru o Românie europeană, iar PNL va fi alături de şeful statului, relatează News.ro.

„Anunţul candidaturii pentru un nou mandat arată determinarea şi angajamentul ferm al Preşedintelui Klaus Iohannis de a lupta pentru o Românie europeană. Din păcate, tocmai în anul Centenarului, democraţia din România este grav pusă în pericol de o guvernare care distruge legi şi instituţii pentru a servi interesele infractorilor”, scrie Turcan pe Facebook.

Raluca Turcan precizează că „Partidul National Liberal va fi alături de preşedintele Iohannis în prima linie a luptei pentru o Românie europeană”.

„România nu poate fi confiscată de infractorii care simt nevoia să îşi ceară scuze puşcăriaşilor”, încheie prim-vicepreşedintele PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri