Live

Reacția lui Dragnea după avertismentul dur al lui Timmermans

Data actualizării: Data publicării:
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Liviu Dragnea a spus că nu vrea să comenteze declarațiile vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, pentru Politico.eu. Oficialul UE i-a transmis „foarte clar” liderului PSD că dacă doreşte să facă parte din familia socialiştilor europeni, trebuie să respecte statul de drept.

Frans Timmermans a spus că nu știe dacă Liviu Dragnea chiar crede ceea ce spune. Întrebat cum comentează, liderul PSD a declarat:

Am spus la acea discuție că o să mai abțin să mai comentez despre declarații sau cuvinte care nu mi se spun în față. În acest sens, nu vreau să comentez.

Există o linie roșie în ceea ce privește și drepturile fundamentale ale omnului, despre care eu am vorbit.

Linia roșie nu există doar pentru anumite spețe în lume. Există o linie roșie care nu trebuie trecută de nimeni, nici de cei care încalcă Constituția și care fac abuzuri în numele unei asa-zise lupte anticorupție, nici în ceea ce privește statul de drept”, a declarat Liviu Dragnea, președintele PSD.

Frans Timmermans a declarat, pentru Politico: Nu ştiu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune” și că deşi liderul PSD a afirmat pentru presa din România că toate problemele au fost rezolvate, „din păcate, nu este deloc aşa”.

Vicepreședintele Comisiei Europene a avertizat social-democrații, sâmbătă, la congresul PES de la Madrid: „Dacă vreţi să faceţi parte din această familie, trebuie să respectaţi valorile noastre fundamentale”.

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri