Live

Singurul deputat PSD care a votat contra modificării Codului de procedură penală: A fost o eroare

Data publicării:

Deputatul PSD de Brăila Nicu Niță a fost singurul social-democrat care a votat împotriva modificărilor Codului de procedură penală. Deputatul votase pentru modificarea Codului penal, însă a povestit că la al doilea vot sistemul electronic ar fi dat o eroare.

„A fost o eroare a sistemului electronic. Cred că am băgat cartela mai devreme. A fost o greșeală și am explicat asta și liderului de grup. Mi-am cerut scuze”, a explicat deputatul PSD, pentru HotNews.

Parlamentarii din Camera Deputaților au votat miercuri modificările controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede înainte, marți, în comisia condusă de Florin Iordache.

 „Nu e problemă cu majoritatea”, a declarat Dragnea, făcând referire și la votul care nu a mai avut loc cu privire la restructurarea Guvernului.

Ședința din plenul Camerei Deputaților a început în jurul orei 10:00, fiind condusă de Florin Iordache. Social-democrații s-au mobilizat și au avut o ședință de grup pentru a vedea dacă sunt suficienți pentru a trece aceste modificări ale Codurilor penale. PSD avea nevoie de 165 de voturi pentru a adopta modificarea Codurilor penale în Camera Deputaților, însă a reușit să adune 180 de voturi favorabile, cu ajutorul parlamentarilor de la UDMR și ai minorităților. 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri