Live

Tăriceanu vrea alianță cu Ponta împotriva „partidelor mari” care vor să distrugă ALDE: Prima a fost Dăncilă. Ne-a pus tocul fin pe gât

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Calin

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a participat duminică la Convenția Națională a Pro România. Tăriceanu a lansat o invitație către Pro România pentru a continua colaborarea cu ALDE de la prezidențiale „împotriva hegemonie partidelor mari”. 

„Ne apropie lupta împotriva hegemoniei partidelor mari, care fac tot posibilul pentru a duce la dispariția partidelor mai mici. S-ar putea ca colaborarea pe care am avut-o în susținerea lui Mircea Diaconu să nu se încheie aici, pentru că ne unește lupta împotriva celor două partide mari. Este un blat ordinar între cele două partide mari!”, le-a transmis Tăriceanu celor prezenți.

Președintele ALDE susține că primul lider politic care a vrut dispariția ALDE a fost Viorica Dăncilă.

ALDE a fost în permanență atacat de partidele mari. Prima care a încercat să îngroape ALDE a fost doamna Dăncilă, cea care a încercat să își pună tocul fin pe gântul ALDE. Acum la fel face și domnul Orban. Știu că sunteți într-o zi festivă, dar nici dumneavoastră nu sunteți ocoliți de aceste probleme. Vă urez să vă țineți tari!”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu, la Convenția Națională a Pro România.

ALDE și Pro România au colaborat și la alegerile prezidențiale din 2019, când cele două partide l-au susținut pe Mircea Diaconu. Colaborarea a fost contestată puternic din interiorul formațiunilor politice, în principal de Daniel Constantin, care a plecat la PNL și de Mihai Tudose, care s-a întors în PSD. 

La Convenția Națională a Pro România participă și liderii PSD Gabriela Firea și Marcel Ciolacu. Gabriela Firea l-a lăudat pe Victor Ponta, despre care a spus că a fost cel mai bun premier. „Sper că nu voi fi dată afară din partid pentru asta”, a spus Firea.

Editor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri