Live

Țuțuianu, despre Iohannis: Toate ieşirile îl plasează dincolo de statutul său constituţional

Data publicării:
Adrian Țuțuianu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Iohannis se află, în ultima perioadă, într-o evidentă campanie electorală, are abordări politice şi şi-a făcut o ţintă din PSD, susţine marţi, într-o postare pe Facebook, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu.

Mai mult, vicepreşedintele Senatului afirmă că preşedintele Iohannis, în abordările sale, amestecă voit cifre, perioade de referinţă pentru a crea o „percepţie deformată a rezultatelor”.

Preşedintele Iohannis se află, în ultima perioadă, într-o evidentă campanie electorală. Toate ieşirile sale (pe bicicletă sau la Cotroceni) îl plasează dincolo de statutul constituţional care-i cere să fie mediator, factor de echilibru. Domnul Iohannis are abordări politice, şi-a făcut o ţintă din Partidul Social Democrat şi încearcă, prin toate mijloacele, să blocheze Programul de guvernare pe care oamenii l-au votat. În abordările sale, amestecă voit cifre, foloseşte perioade de referinţă diferite şi creează o percepţie deformată a rezultatelor”, spune Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că evoluţia finanţelor publice este „total nesatisfăcătoare”, context în care a reiterat că demisia din funcţie a premierului Viorica Dăncilă este imperioasă.

Per ansamblu, o evoluţie total nesatisfăcătoare a finanţelor publice. Este imperioasă demisia doamnei Dăncilă, pentru a face loc unor oameni responsabili şi competenţi şi, în acest context, este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă”, a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis și Michelle Yeoh vor fi premiați de Atlantic Council

Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

Partenerii noștri