Live

Țuțuianu, despre ministrul Economiei: „E atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute”

Data actualizării: Data publicării:

Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, l-a criticat extrem de dur pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ, potrivit unei înregistrări difuzate de România TV.

„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. „Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” - Și i-am spus domnul... cum îl cheamă pe ăsta, Arsene... „Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare”, a spus Țuțuianu, potrivit înregistării.

Liderul PSD Dâmboviţa a susținut în apărarea sa că afirmaţiile sunt scoase din context şi că înregistrările sunt contrafăcute.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Economia Iranului e un dezastru după decenii de sancțiuni, iar Rusia ar putea avea aceeași soartă: „Un avertisment pentru Putin”

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri