Live

Video&Foto Un pensionar a făcut un scandal monstru la conferința de presă a ministrului Muncii: „Eu te omor cu mâna mea!”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Sabin Cirstoveanu

Conferinţa de presă organizată duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă de o persoană în vârstă care a făcut un scandal monstru în fața pupitrului. „Mărește-mi pensia! Te omor cu mâna mea!”, i-a spus bătrânul Violetei Alexandru.

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care era aşezată Violeta Alexandru şi a început să strige, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună. Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

Citiți și:
Pensionarul scandalagiu de la conferința Violetei Alexandru, sancționat de Poliție

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi”, a spus Violeta Alexandru.

Editor: A. D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministru Marius Budăi și un deputat PSD au fost opriți la vamă pentru că mergeau cu o mașină furată. „Am crezut că e o farsă”

Ministrul Muncii: Există bani de pensii. Pensionarii să aibă încredere în noi, suntem responsabili și serioși

R. Bogdan: Sunt specialist în polemică. Singurul de la PSD care ar putea să îmi țină piept este Mihai Tudose. Pe restul îi bag sub masă

Simona Bucura-Oprescu: Peste trei milioane de români, pe simulările, noastre vor avea pensii mai mari 

Partenerii noștri