Live

Negocieri blocate. Ce a discutat Victor Ponta cu Viorica Dăncilă şi cu Călin Popescu Tăriceanu

Data actualizării: Data publicării:

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a discutat luni cu preşedintele PSD, Viorica Dăncilă şi cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu despre o eventuală susţinere a unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, însă nu s-a ajuns la nicio concluzie. 

„Nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice ( asemenea decizii pot fi luate doar de catre Echipa ProRomania) / asa cum am facut si atunci cand am discutat cu liderii Opozitiei sau cu Presedintele Iohannis am dat dovada de dorinta de dialog - dar am prezentat si sustinut punctele de vedere ale ProRomania si interesele sociale si economice pe care noi le reprezentam.”, a scris pe Facebook, Victor Ponta, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă şi cu Călin Popescu Tăriceanu.

Victor Ponta susţine că în discuţiile cu cei doi lideri a abordat problema reformelor din administraţie, economie, finanţe, educaţie şi sănătate.

„Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomania - o schimbare radicala fata de tot ceea ce s-a intamplat din Ianuarie 2017 si pana in 27 Mai 2019 : asigurarea unei guvernari eficiente si a unor reforme adevarate in domeniul administratiei publice , al economiei si finantelor, educatie, sanatate, mediu samd.”, a mai scris Ponta.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump compară guvernul lui Biden cu Gestapo-ul nazist: „Ei bine, acum trebuie să scoatem mănuşile”

Stroe, întrebat dacă va fi modificată data alegerilor prezidenţiale: „E un subiect pe care îl vom aborda după data de 9 iunie”

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Partenerii noștri