Live

Victor Ponta: Dragnea, ca de obicei, nu a înţeles mesajul, trăieşte în lumea lui

Data publicării:

Președintele Pro România, Victor Ponta, fost lider PSD, a declarat duminică seara că Liviu Dragnea "ca de obicei" nu a înţeles mesajul transmis de români privind prezenţa masivă la alegerile europarlamentare şi la referendum.

"Mergem mai departe, Dragnea ca de obicei nu a înţeles mesjaul, trăieşte în lumea lui cu nişte oameni care s-au rupt de România. Trebuie să refacem în zona de centru - stânga o politică modernă care să înţeleagă cei 9 - 10 milioane de oameni care au venit la vot şi direcţia în care merge România", a declarat Victor Ponta.

Societatea românească vrea o schimbare, a declarat, duminică seara, după anunţarea rezultatelor exit-poll, preşedintele Pro România, Victor Ponta, susţinând că liderul social-democraţilor Liviu Dragnea "a îngropat" PSD şi ALDE.

"E clar că toată societatea românească vrea o schimbare. Noi suntem cei care am înţeles mai repede că domnul Dragnea ducea România într-o prăpastie. Vreau să vă reamintesc că PSD, în 2014, tot Corina Creţu pe primul loc, cu mine, am luat 37% din voturi şi PNL 14%. Acum iată că s-au schimbat lucrurile acestea. Faptul că Dragnea nu le-a înţeles şi clica lui de indivizi este doar un mesaj foarte clar pentru tot electoratul de centru şi de centru-stânga din România", a precizat Ponta.

El a susţinut că Liviu Dragnea este cel care "a îngropat" PSD şi ALDE şi şi-a exprimat speranţa ca Pro România să obţină, la numărătoarea voturilor, peste 5% şi să pornească reconstrucţia pe zona de centru-stânga.

Fostul premier a felicitat în acelaşi timp PNL şi USR "pentru rezultate şi pentru campanie".

"Dragnea a îngropat PSD, a îngropat ALDE, sper ca noi să scăpăm şi să facem peste 5% şi să fim cei care pornim reconstrucţia pe zona de centru-stânga. Pe zona de centru-dreapta - PNL, USR, vreau să îi felicit pentru rezultate şi pentru campanie. Pe zona de centru-stânga, PSD e îngropat şi cât va rămâne cu Dragnea se va duce doar în jos. ALDE - aţi văzut ce s-a întâmplat doar prin asocierea cu Dragnea şi cu PSD. Noi trebuia în această campanie să ne distanţăm şi mai tare, să nu mai spună lumea: sunteţi tot PSD-işti, vă întoarceţi la PSD. Cred că de acolo am pierdut multe voturi şi de acum încolo vom avea grijă să le recuperăm", a mai declarat liderul Pro România. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ghid pentru românii care votează în străinătate la europarlamentare publicat de MAE. Au fost organizate 915 secții

Toate birourile electorale din județul Buzău au fost desființate chiar înainte de începerea campaniei electorale

Candidații lui Simion vor salariile grase de la Bruxelles, dar își declară ura față de UE: „Nu îi dau 10 ani. Va colapsa”

Ursula von der Leyen acuză extrema dreaptă germană că face propagandă pentru Putin: Ar trebui să le fie rușine

Partenerii noștri