Live

Victor Ponta, la Digi24: Dragnea e campion mondial la tras de timp. Poate n-a vrut azi la proces

Data actualizării: Data publicării:

Nu există date oficiale privind starea de sănătate actuală a lui Liviu Dragnea. Ştim doar că este internat într-un spital din Bucureşti, probabil nu un spital de stat. În partid se ştie că are probleme cu spatele, probabil o hernie de disc. Victor Ponta a declarat la Jurnalul de Seară că singura persoană care ştie ce boală are liderul PSD şi unde se află e Codrin Ştefănescu. "Poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua", a spus Ponta.

"Românii spun că au două priorităţi, infrastructură şi sănătate, în acest weekend am vorbit despre infrastructură prin iniţiativa foarte smart a domnului de la Suceava şi despre sănătate, a domnului Dragnea.

Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu.

Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală.

Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme.

Starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, îi urăm sănătate. Acum, toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea.

De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea.

Dragnea e un campion mondial la tras de timp, e un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi”, a spus la Digi24 Victor Ponta.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Victor Ponta a dat statul român în judecată, inclusiv DNA și procurorul care l-a trimis în judecată în dosarul Turceni - Rovinari

Corina Creţu și-a anunțat demisia din Pro România: Colaborarea cu AUR este o decizie greșită

Cioloș reia acuzațiile în scandalul Roșia Montană: Numele lui Ponta apare de 161 de ori în cererea de despăgubiri, al meu nici o dată

Dacian Cioloş răspunde acuzaţiilor PSD în scandalul Roşia Montană: "Marcel Ciolacu, dă-l afară pe Ponta imediat din Guvern!"

Partenerii noștri