Live

VIDEO. Nouă gafă de protocol a echipei Vioricăi Dăncilă, corectată de premierul Estoniei

Data actualizării: Data publicării:

Incident de protocol la inaugurarea Consulatului Estoniei de la Constanța. Steagul Republicii Estonia a fost arborat invers în sala de protocol de la Universitatea Ovidiu, unde premierii celor două țări au ținut discursuri înainte ca noul consul să depună jurământul.

Gafa celor care au amenajat sala a fost sesizată imediat după intonarea imnurilor celor două țări, chiar de premierul eston Juri Ratas. Demnitarul s-a îndreptat spre steag, l-a scos de pe lance și l-a arborat corect.

Gestul premierului eston a fost aplaudat de audiență. Juri Ratas și-a susținut apoi discursul, fără însă să facă vreo referire la întregul incident.

La finalul evenimentului, la ieşirea din Universitatea Ovidius, Viorica Dăncila a fost huiduită de aproximativ zece persoane, aflate pe trotuar lângă clădirea instituţiei de învăţământ.

Eroarea de astăzi vine după ce, sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă a părut că nu își amintește numele omologului său la conferința de inaugurare a zborului direct Tallinn-Constanța.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

ÎPS Teodosie anunță că va aduce Lumina Sfântă de pe mare și anul acesta. Mesajul Arhiepiscopului Tomisului 

După 80 de ani, asistenta care a salvat vieți în Al Doilea Război Mondial alături de medicul Gafencu s-a întors la spital

Partenerii noștri