Live

Vlad Petreanu, despre campania „fake news” a PSD: „A trucat inclusiv un film. E o operațiune de propagandă brutală, directă”

Data actualizării: Data publicării:

Jurnalistul Vlad Petreanu critică postările și filmulețul postat pe mai multe pagini de Facebook ale filialelor PSD. „Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mai e posibil așa ceva”, scrie jurnalistul.

Clipul poate fi văzut aici

„Deci e ordin pe unitate, toate filialele PSD postează mizeria asta. Ireal. Pur și simplu nu reușesc să mai înțeleg ce e în mintea acestor oameni.

PSD București a trucat inclusiv un film cu tema asta, "huiduielile #Rezist împotriva Simonei Halep". Este ceva cu totul incredibil, e o operațiune de propagandă brutală, directă, animată de un dispreț uriaș față de însuși simțul realității. E ceva de domeniul psihiatriei. Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mai e posibil așa ceva. Incredibil, incredibil”, scrie Vlad Petreanu în două postări pe pagina sa de Facebook.

Clipul trucat și postat de paginile PSD au surprins doar momentul în care Simona Halep privește spre mulțimea care o huiduia pe Gabriela Firea, în timp ce pe fundal sunt montate să se audă doar huiduielile, fără discursul primarului Capitalei, care a stârnit un val de furie în mulțime.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri