Live

Poliţista care joacă rolul Alexandrei în reconstituirea crimelor de la Caracal

Data actualizării: Data publicării:

Ultimele ore din viaţa Alexandrei Măceşanu sunt reconstituite azi, de anchetatori. Împreună cu Gheorghe Dincă, ei au refăcut traseul acestuia din ziua în care a răpit-o pe Alexandra.

În timpul reconstituirii, rolul fetei este „jucat” de o poliţistă având semnalmente asemănătoare cu cele ale adolescentei.

Poliţista este mică de înălțime şi are părul șaten și lung.

Reconstituirea a început în jurul orei 9, când Gheorghe Dincă, scos din arestul IPJ Olt, a fost adus la casa lui din Caracal.

De acolo, el a fost dus la Dobrosloveni, în localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, de unde, pe 24 iulie, ar fi luat-o pe adolescentă în maşină, la "ocazie", spre a o transporta la Caracal, în zona Liceului "Mihai Viteazul".

Anchetatorii au oprit în faţa casei Alexandrei, unde aşteptau rude ale fetei. Au fost momente tensionate atunci când acuzatul a fost coborât din maşină.

Apoi, poliţiştii au continuat refacerea traseului urmat de Gheorghe Dincă - la liceul de unde a luat-o pe fată, iar apoi pe digul la care a făcut referire Alexandra când a sunat la 112, cerând ajutor şi dând indicii despre locul unde se afla. Acuzatul a arătat pas cu pas cum a oprit la liceu, cum a luat-o pe Alexandra, cum a legat-o şi cum a plecat cu maşina, înapoi, spre Caracal.

Gheorghe Dincă a ajuns apoi la Casa Groazei, unde s-a suit la volanul mașinii polițiștilor.

Redactare G. Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şeful Poliţiei Caracal şi alţi trei poliţişti, trimişi în judecată pentru modul în care au intervenit în dosarul Alexandrei Măceşanu

Cazul Caracal. Filmul celor două crime trase la indigo. Detalii cutremurătoare descrise de procurori

Verdict final în cazul Caracal: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă, pentru uciderea, violarea și arderea victimelor

Polonia nu-i va adăposti pe ruşii care fug de mobilizare. Condițiile în care pot cere azil

Partenerii noștri